dijous, 4 de novembre del 2010

Inauguració del primer local de Campanya de Solidaritat Catalana a les comarques de la Catalunya Central

Aquest dijous es va inaugurar el local de campanya de Solidaritat Catalana per la independència, a la ciutat de Manresa.
Més d'una cinquantena llarga de persones van omplir de gom a gom el primer local de SI situat fora de l'àrea metropolitana de Barcelona. El local, es troba als baixos del número 12 del carrer de l’Era d'en Coma, de Manresa.
Alfons López Tena i Uriel Bertran, dos dels impulsors de Solidaritat Catalana, van apadrinar la inauguració juntament amb els candidats de SI al Bages, com ara Maria Dolors Puertas i Robert Ara. Uriel Bertran va felicitar els presents perquè "aquest és el primer local que s'inaugura fora de Barcelona", i va assegurar que "proclamar que som una nació i que volem la independència és una decisió transcendent que ha de prendre la nostra generació".
Tant López Tena com Bertran van agrair a la secció local i comarcal de Solidaritat Catalana al Bages la seva tasca de difusió i els van animar a tots a convèncer les seves amistats dels objectius de Solidaritat Catalana. Textualment, Alfons López Tena digué que "si aconseguim que de cada 100 ciutadans amb dret a vot que passen pel carrer, 3 acabin votant la nostra opció, SI entraria al Parlament amb 8 diputats". López Tena va remarcar que SI vol fer el viatge a la independència amb TGV i no amb tren de rodalia, sense parades, i va aprofitar l'esdeveniment per denunciar el silenci mediàtic que pateix SI davant dels mitjans de comunicació catalans. En aquest aspecte va reblar que "fins i tot han de venir de fora [referint-se a l'entrevista que el New York Times ha fet a Joan Laporta] a entrevistar el nostre presidenciable".
Tot seguit, la cinquantena llarga d'assistents van fer un pica-pica i van brindar amb cava per la independència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada