dimecres, 17 de novembre del 2010

Joan Laporta: «El 28-N farem un castell que arribarà al cel»

Demana el vot per Solidaritat per evitar un nou tripartit, la sociovergència o un pacte CiU-PP

Joan Laporta ha reunit 500 persones a Manresa. Foto: SI

Aprofitant la declaració ahir per part de la UNESCO dels castells com a bé cultural i immaterial de la humanitat, el candidat de Solidaritat (SI) a la Generalitat, Joan Laporta ha afirmat aquest vespre que el proper 28 de novembre "farem un castell que arribarà al cel".

Davant les més de cinc-centes persones que omplien el teatre Kursaal de Manresa, el cap de llista per Barcelona ha fet una crida als votar SI per evitar "un nou tripartit, la sociovergència o que CiU pacti amb el PP". Laporta ha advertit que la seva formació és l'unica que aposta per "fer un pas cap a la llibertat" perquè les propostes dels partits amb representació parlamentària "no ens faran avançar" en al·lusió a CiU i ERC. Especialment dur ha tornat a ser amb els republicans als quals ha acusat de "ser abrandats quan s'acosten les eleccions per després deixar-ho córrer quan tenen responsabilitats al govern". En aquest sentit, el presidenciable ha sentenciat que la papereta de SI és "el passaport cap a la llibertat".

De forma similar s'ha expressat el número 3 a la llista de Barcelona, Uriel Bertran, que ha replicat que "votar CiU i ERC sí que és un vot inútil perquè tant el concert econòmic com el referèndum d'autodeterminació ja ens el van tombar durant la reforma de l'Estatut". Qui més aplaudiments ha aixecat, però, ha estat l'escriptora i quarta candidata de SI per Barcelona, Isabel-Clara Simó, que amb la seva habitual ironia ha fet una radiografia de la situació política actual per recordar que "el milió i mig de persones que van sortir al carrer el 10 de juliol cridaven independència, no visca el federalisme plurinacional assimètric".




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada