dilluns, 15 de novembre del 2010

L'Ajuntament de Moià deixa al carrer ponents i públic d'un acte de Solidaritat Catalana


El consistori desobeeix una autorització de la junta electoral

L'Ajuntament de Moià, governat per CiU, ha impedit que Solidaritat Catalana per la Independència fes un acte electoral aquest vespre. L'acte s'havia de dur a terme a l'auditori de Sant Josep de la localitat del Bages i hi havien d'intervenir els tres candidats comarcals, Maria Dolors Puertas, Robert Ara i Mercè Feliu.

Quan els ponents i els membres de la comissió comarcal han arribat al local, s'hi han trobat la porta tancada. Al cap d'un moment han començat a arribar els primers assistents, que han localitzat l'encarregat del local. Els responsables comarcals –entre els quals hi havia l'enllaç de Solidaritat al Bages, Jaume Grau– han demanat al responsable del local que obrís la porta, però aquest s'hi ha negat adduint que no tenia cap ordre de l'alcalde per fer-ho. Els responsables comarcals han intentat persuadir-lo que permetés l'accés del públic al local, atès que hi havia una autorització de la junta electoral de zona per a fer ús d'aquell espai, però l'encarregat ha mantingut que sense l'ordre de l'alcaldia ell no podia actuar.

En vista de la impossibilitat de dur a terme l'acte electoral, els candidats i els membres de la comissió comarcal han dialogat a bastament amb el públic i han aprofitat l'avinentesa per repartir propaganda pel municipi.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada